Organisera innebandy på jobbet

Innebandy är något som de allra flesta förknippar med både något roligt och något som kan dra fram tävlingsmänniskan ur de allra flesta. Att få springa av sig och skjuta den lilla plastbollen mot mål har en enorm effekt på oss människor och plockar fram något speciellt inom oss. Att därför starta innebandy på jobbet är något som ofta blir uppskattat och som inte bara blir ett roligt inslag utan också något som gör att man kommer närmare varandra som kollegor. Här kommer lite tips kring hur man kan gå tillväga.

Hyra en hall

En förutsättning är såklart att man har en inomhushall att spela i. Detta kan tyckas vara ett svårt hinder att komma över, eftersom det kan vara ganska dyrt, men det går för det mesta att lösa. En sak man kan titta närmare på är om det går att göra en lösning med friskvårdsbidrag för de anställda eller om företaget självt är villigt att gå in och sponsra med en summa. Ett annat alternativ är såklart att alla bidrar med en liten summa varje vecka eller månad ur egen ficka.

Väcka intresse

Innebandy blir roligare ju fler man är och att därför locka så många som möjligt är en fördel. Olika typer av arrangemang som till exempel turneringar brukar vara uppskattade och bidra till att engagemang väcks hos många. Man kan också fresta med olika priser eller att man går ut och äter tillsammans efter innebandyn och på så sätt kan fler få upptäcka denna fantastiska sport.