Kvinna och idrottare

Förr såg man ofta idrottande kvinnor som inte alls intresserade sig för utseendet. Kortklippt lättskött hår med tanke på alla duschar och ingen makeup eftersom den ändå skulle svettas bort under träningen. Idag är det inte så längre utan nu kan flickor och kvinnor få vara sina bästa jag även på träningen eller tävlingen om de vill. Det är viktigare än man kanske tror eftersom många inte känner sig riktigt på topp rent allmänt om de inte samtidigt känner sig snygga och välvårdade.

Mascara som tål träning

Ögonmakeup är kanske ett särskilt kapitel, som ett minimum behövs ju högklassig mascara i rätt nyans. Ingen vill ju ha en mascara som börjar rinna ner för kinderna så fort man börjar träna och bli lite svettig. Välj därför en mascara av bra kvalitet så kan du känna dig snygg hela träningspasset, en mascara som tål både värme och fukt utan att börja rinna. Tränar du någon sport som kräver skyddsglasögon kan du välja mascara i samma färg som glasögonen för att skoja till det lite. Annars finns det förstås färger som matchar dina ögon eller dina träningskläder om du föredrar det. Självklart finns det också mascara i många olika prisklasser, så du behöver inte ruinera dig bara för att du vill ha en ögonmakeup som funkar och sitter kvar under hela träningspasset.

Snygg och stark

Det är så skönt att kunna känna sig både snygg och stark samtidigt, att inte behöva pruta på sin kvinnliga ådra utan helt enkelt vara sitt allra bästa jag både utseendemässigt och på löparbanan eller var man nu befinner sig under träningspasset. Blir du riktigt bra på din sport är det förstås extra skönt att kunna känna sig fin när tidningsjournalisten kommer med sin kamera för att göra en liten intervju när du vunnit något pris. Och tänk så skönt att se likadan ut på träning och tävling som i ditt övriga liv. Så fortsätt att idrotta, träna dig svettig och känn hur din förmåga och styrka växer samtidigt som du mår bra och kan känna dig lika snygg och välsminkad som utanför träningslokalen.