Skapa din egen löparbana

Löpning är ett fantastiskt sätt att motionera, men det är inte alla som har lyxen att ha ett motionsspår eller en löparbana nära till hands. Om du äger en bit mark kan du skapa din egen löparbana i stället. Längden på banan beror så klart på hur stort område du har tillgång till. Det är dock inget fel om löparbanan blir kort eftersom du kan springa flera varv. En kort bana kan också vara trevlig som promenadväg för barn och äldre.

Det första du behöver förutom mark är anläggningsmaskiner och verktyg. En minigrävare passar perfekt om banan ska vara smal och enkel, vilket de flesta mindre löparbanor är. Hos Blinto hittar du också traktorgrävare, teleskoplastare, hjullastare och bandgrävare för andra projekt. Du kan köpa prisvärda, begagnade anläggningsmaskiner både som företagare och privatperson.

Enklare att dokumentera dina resultat

En egen löparbana som du exakt mätt ut själv, gör det enkelt att följa upp din utveckling. Du har tillgång till den jämt, vilket är en lyx som inte många i storstäder har. Gör gärna en dagbok med vad du äter och gör, hur länge du sovit natten innan och dokumentera dina resultat. Du får då svart på vitt hur ditt övriga liv påverkar din kondition och motivation. Det gör det enkelt att göra justeringar i livsstil och bättra på dina resultat.